Luc Draper FFP
Echtscheidingsmediator
en Financieel planner
Ingeschreven bij:
RFEA, FFP, MFN, VFPS.

 
 
 
 
 
 
 

Luc Draper is aangesloten bij vier beroepsverenigingen. Op deze wijze wordt de kwaliteit van de echtscheiding gewaarborgd. Dit zijn RFEA, FFP, MFN en VFPS.

Draper Echtscheidingsbemiddeling is een Echtscheidingsmediator die twee partners helpt bij het ontbinden van hun huwelijk.
Door het toepassen van mediation en echtscheidingsplanning wordt met de scheidende partners gezamenlijk gekeken naar de gevolgen van:
  • juridische gezagsregeling voor uw kinderen
  • partner en kind alimentatie
  • pensioenregelingen
  • notariële akte van uw woning en hypotheek
  • huwelijks vermogensrechtelijke gevolgen
  • eigen zaak en financiële gevolgen
Echtscheidingsbemiddeling op basis van mediation is goedkoper, sneller en is bevredigender dan de traditionele wijze van het ontbinden van het huwelijk.
Daarnaast kan indien door u gewenst de financiële gevolgen van uw echtscheiding begrijpelijk en overzichtelijk in kaart worden gebracht.
Hierdoor kan onder andere worden bepaald of u voldoende inkomen en vermogen heeft om in het huis te kunnen blijven wonen.
Door deze financiële informatie weet u precies hoeveel uw inkomen en vermogen bedraagt als de echtscheiding wordt uitgesproken.
Dit is wel zo geruststellend.
Na ondertekening van het echtscheidingsconvenant verzorgen wij het traject naar de rechtbank voor u.
Deze diensten worden u neutraal en onafhankelijk aangeboden.
U kunt contact opnemen voor een gratis en vrijblijvende afspraak.
Luc Draper Mediation Reuver

Mediator en financieel planner voor de regio midden Limburg - Roermond - Venlo - Venray - Weert

- scheiden - scheiding - echtscheiding - echtscheidingsbemiddeling - huwelijksontbinding - partnerschapverbreking - verdeling eigen zaak en vermogen - alimentatie - kindalimentatie - partneralimentatie -