U bent hier: Home  »  Over Draper Mediation

Over Draper Mediation en Luc Draper

Luc Draper is aangesloten bij vijf beroepsverenigingen en heeft al meer dan 17 jaar ervaring in echtscheidingen. Op deze wijze wordt de kwaliteit van de echtscheiding gewaarborgd. Dit zijn FFP, MFN, VFPM, RES en De Scheidingsdeskundige.

Luc Draper (1965) is mediator en gecertificeerd financieel planner. Na 7 jaar getrouwd te zijn geweest ben ik in 2004 gescheiden.
Het huwelijk is ontbonden door een mediator waarbij als eerste de belangen van onze zoon werden besproken.
Door gezamenlijk met mijn ex-echtgenote te kijken naar oplossingen (kind, huis, pensioen, alimentatie, hypotheek) heeft de mediator een echtscheidingconvenant kunnen opstellen waar wij het beiden mee eens zijn.

Ik heb 15 jaar ervaring in de advisering van vermogende Private Banking relaties bij meerdere financiële instellingen.
Daarnaast heb ik bij de Lime Tree de opleiding tot mediator gevolgd. Bij de Merlijn Groep heb ik mij verder gespecialiseerd in de mediation van echtscheidingen.

Door de ervaring in de advisering van Private Banking relaties kan ik de financiële gevolgen van de echtscheiding in eenvoudige bewoordingen vertalen voor de scheidende partners. Zo weet u precies hoeveel uw inkomen en vermogen bedraagt als de echtscheiding wordt uitgesproken. Dit is wel zo prettig.

Daarnaast zit ik in een samenwerkingsverband bij “Partners and Divorce“. Dit is een praktijk voor psychologische en orthopedagogische diagnostiek.
Indien gewenst kan in het belang van u of van uw kinderen hiermee contact worden opgenomen.

Tot slot verzorg ik opleidingen over de financiële gevolgen van echtscheidingen.

Copyright Draper Mediation 2016 - 2024   |  Disclaimer   |  Privacy Statement
Design & development by: Timeless Design